7 bloguri de marketing pe care să le urmărești

Internetul e mare, la fel și blogosfera pe zona de marketing, iar găsirea unui conținut de valoare aproape că a devenit o provocare. Unde mai pui că poate fi și foarte time-consuming.

De-a lungul timpului am răsfoit multe site-uri de marketing, însă doar unele mi-au atras atenția în mod special și mi-au fost într-adevăr utile.

Pe câteva dintre ele le poți descoperi și aici, în continuarea articolului. Enjoy!

Neil Patel este unul dintre cei mai apreciați antreprenori de digital marketing, fiind un om de referință în această industrie. 

Blogul lui abordează subiecte complexe de marketing și cred că acoperă cam toate curiozitățile pe care un specialist le poate avea, de la PPC, SEO și Social Media, până la antreprenoriat și multe altele.

Dacă ești în căutarea unui blog care să te ajute să înțelegi mai bine dedesubturile Social Media, acesta este pentru tine. 

Ai acces la informații despre cum te poți conecta cu clienții tăi, cum să atragi trafic, să generezi awareness și chiar să crești vânzările, totul prin intermediul Social Media.

HubSpot se focusează pe Inbound Marketing, însă acoperă și subiecte precum customer service și productivitate.

Pe lângă articole, mai poți găsi ebook-uri și ghiduri de marketing, template-uri și calendare de social media care să te ajute în creșterea business-ului, dar și în fluidizarea activităților pofesionale zilnice. 

Blogul Ahrefs mi se pare una dintre cele mai complexe resurse pusă la dispoziția oricui dorește să învețe sau să aprofundeze mai multe despre SEO. Poți găsi tutoriale detaliate, studii de caz și articole de la experții din industrie. 

Dacă ești specialist PPC și nu numai, e musai să urmărești Think with Google, pentru că ce altceva poate fi mai prețios decât o informație dintr-o sursă oficială Google. 

Găsești numeroase insight-uri despre piața de marketing, studii de caz globale și locale, ultimele trenduri din industrie și ai acces la o mulțime de tool-uri. 

Digital Marketer este o altă sursă care nu trebuie să îți lipsească din biblioteca virtuală. Poți găsi articole despre toate laturile și ramurile marketingului, tips & tricks, resurse și numeroase recomandări.

Și pentru că orice acțiune de marketing trebuie și măsurată, îți recomand să urmărești Loves Data. Blogul se focusează pe articole care să te facă să înțelegi mai bine datele campaniilor tale de digital marketing, dar și cum poți eficientiza aceste campanii la potențialul lor maxim.

Sper să te inspire. Spor la citit!

2 gânduri despre „7 bloguri de marketing pe care să le urmărești

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s