Instagram Series: 5 moduri de a obține mai multă vizibilitate pe Instastory

Povesteam într-un articol trecut despre cum să obții mai mult engagement pe Instastory, în ciuda faptului că nu este tocmai friendly pe această zonă din cauza opțiunilor de like&comment lipsă. 

În acest articol, vreau să îți ofer 5 ponturi despre cum poți obține mai multă vizibilitate pe Instastory și cum poți depăși aria de vizualizări din afara sferei de followeri pe care îi ai pe Instagram.

1. Cont public

instagram private account

Înainte de a face alte eforturi în direcția creșterii vizibilității, asigură-te că profilul tău este unul public, ci nu privat. 

Un cont privat de Instagram este accesibil doar celor care te urmăresc. Inclusiv accesul la secțiunea Story este nepermis celor care nu te urmăresc. 

Așadar, nu vei putea niciodată să ajungi la mai multe persoane decât followerii tăi dacă nu ai un cont public.

2. Hashtag-uri

instagram hashtag

Una dintre cele mai ușoare metode de a obține mai multă vizibilitate pentru Instastory-urile tale este să adaugi hashtag-uri. Poți utiliza sticker-ul pus la dispoziție de aplicație sau îl poți redacta în stilul clasic cu care ne-am obișnuit. 

Odată ce ai pus un hashtag în postarea de pe Instastory, aceasta va apărea în pagina hashtag-ului împreună cu celelalte Story-uri care conțin același hashtag.

O bună practică pentru a-ți spori șansele de a fi găsită postarea ta printre celelalte este să folosești hashtaguri mai puțin competitive.

Îți poți crea și propriul hashtag pe care oamenii pot chiar să îl urmărească exact ca pe un cont obișnuit de Instagram.

3. Location Tag

location tag instagram

Activează tag-ul de locație sau pune un sticker cu locația în care te afli sau în care ai făcut poza. Astfel, crești șansele de a deveni mai vizibil. 

Location Tag funcționează aproximativ pe același principiu precu un hashtag. Utilizatorii care vor cauta locația căreia i-ai dat tag în Story, vor putea vedea toate postările asociate cu locația respectivă. 

4. Shareable Story

Activează opțiunea de share. Astfel, utilizatorii pot share-ui altor utilizatori Story-urile tale și pot afla cu ușurintă mai multe persoane despre tine sau mesajul pe care dorești să îl transmiți. 

Ceilalți utilizatori nu vor putea însă să reposteze story-ul tău, ci doar să îl trimită mai departe către un alt utilizator. 

5. Mentions 

Un alt pont prin care poți da un boost vizibilității unu Story este stickerul Mention. Prin acest sticker poți menționa un alt cont de Instagram în Story-ul tău. Tot prin intermediul acestui feature ceilalți utilizatori pot ajunge pe profilul celui căruia i-ai dat tag printr-un simplu click.

Mai mult decât atât, în momentul în care menționezi pe cineva în postare, acesta este notificat și are chiar și posibilitatea de a share-ui postarea pe Story-ul său. Drept urmare, vizibilitatea Story-ului tău crește.

Instagram are numeroase opțiuni pentru utilizatorii săi și pentru obiectivele pe care aceștia le au, așa că nu ne rămâne decât să testăm și să învățăm cum să le folosim eficient pe fiecare în parte.

Un gând despre „Instagram Series: 5 moduri de a obține mai multă vizibilitate pe Instastory

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s