Evenimente de marketing online gratuite la care să participi vara aceasta

Evenimentele continuă să se mute din offline în online chiar și vara aceasta. Rezervă-ți timp și participă gratuit la cele mai tari evenimente și conferințe ale verii din industria marketingului și nu numai. Fie că lucrezi la un proiect, gătești, te plimbi sau faci curățenie, poți lăsa evenimentul să ruleze pe fundal.

ContentDays #Fuel to Reinvent ( 25 iunie)

Cel mai apropiat eveniment în timp își propune să-i învețe pe participanți cum să își adapteze strategiile de marketing într-un context nou. Cu alte cuvinte, cum și de unde își pot lua inspirația de a se reinventa, astfel încât să rămână în continuare relevanți pentru public.

Back to Business Virtual Summit (29 iunie – 1 iulie)

Un eveniment care durează 3 zile și care adună sub același acoperiș virtual comunitățile de marketing, publicitatea, social media și comunicarea. Back to Business își propune să găsească împreună cu invitații soluții care să asigure continuitatea afacerilor și răspunsuri pentru noile așteptări pe care consumatorii și le-au setat.

Top Social Brands (2 iulie)

Dacă vrei să afli care sunt cele mai puternice branduri în social media din anul acesta, atunci acest eveniment este pentru tine. Pregătește-te să afli care au fost cele mai eficiente strategii de promovare și comunicare, dar și care sunt tendințele actuale ale industriei digitale. 

Podfest România (8 iulie)

Un eveniment dedicat comunității de podcasteri experimentați, dar și celor care abia acum se gândesc să se lanseze pe acest drum. Nu doar creatorii de conținut pot participa, ci și brandurile care doresc să afle despre cum exploata mai eficient acest canal de comunicare.

The Power of 20 (9 iulie)

Dacă ai nevoie de puțină inspirație sau motivație pentru a-ți duce până la capăt toate obiectivele pe care ți le-ai propus, The Power of 20 te invită să urmărești 20 de povești de viață ale liderilor tineri. 

Visual Fest (15 iulie)

Visual Fest este universul creatorilor de conținut, dar și al brandurilor. Este un eveniment care va aborda cele mai de actualitate subiecte din lumea comunicării vizuale, după ce în urmă cu două ediții, dar în alt format, a disecat cu succes toate căile Instagramului.

Avem o vară plină de evenimente și resurse prețioase la care avem acces gratuit de oriunde, așa că nu avem niciun motiv pentru care să lipsim :).

3 gânduri despre „Evenimente de marketing online gratuite la care să participi vara aceasta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s