Cele mai mari evenimente ale toamnei | Digital Divas și Webstock

Cred că aproape toți suntem triști că s-a încheiat sezonul estival și deja parcă simțim cum se instalează melancolia de toamnă. Eu personal nu mă împac deloc cu acest anotimp din niciun punct de vedere. Recunosc că îmi place ce face cu natura din punct de vedere cromatic, dar cu o ploaie și un gând de dor de vara care tocmai a trecut îmi alungă orice idee de a accepta anotimpul. Bine că există activități care să îmi distragă atenția. Fie că te numeri sau nu printre cei cărora nu le priește toamna, vestea pe care ți-o aduc o să te bucure oricum. Digital Divas și Webstock se mută anul acesta în online! Ta-daaaa!

Digital Divas

Digital Divas va avea loc pe 18 septembrie, iar de pe scena virtuală vom auzi cele mai de succes povești și cele mai inspiraționale idei de la marile personalități din online.

Ediția de anul acesta promite a fi ,,îndrăzneață, plină de inspirație și informații de top” și cu siguranță nu trebuie să o ratezi.

Conferințele savuroase vor fi urmate de Gala Anuală Digital Divas Awards unde toate eforturile creatorilor de conținut vor fi recunoscute și răsplătite într-un moment dedicat acestora.

Se anunță un eveniment senzațional!

Participarea este gratuită și te poți înscrie aici.

Webstock

Webstock este cel mai mare eveniment de Social Media și Comunicare Online din România, desfășurându-se pe o perioadă de două zile, pe 8 și 9 octombrie.

Două zile de conferințe live online, alături de o listă lungă de speakeri, cei mai buni din industrie, printre care se numără Bogdan Naumovici, Monica Jitariuc, Cristian Ignat, Alex Negrea, Robert Katai, dar și creatori celebri de conținut precum Selly sau Mircea Bravo.

După un maraton de informații, dezbateri și cele mai tari povești din social media, Webstock ne-a pregătit și o gală de premiere Webstock Awards.

Sunt sigură că și ediția aceasta va fi cel puțin la fel de bună precum cele de până acum.

Te poți înscrie gratuit aici.

Ne vedem online!

Un gând despre „Cele mai mari evenimente ale toamnei | Digital Divas și Webstock

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s