La ce evenimente online mai mergem?

Se pare că pandemia ne ține și în anul 2021 distanțați și ne forțează să continuăm evenimentele tot în mediul online. Ne lipsesc scenele, interacțiunea, foto corner-ele și tot ecosistemul în care se desfășoară o astfel de întrunire, dar haideți să privim partea bună a lucrurilor: putem participa la orice eveniment indiferent de locul fizic în care ne aflăm.

Care sunt cele mai mari evenimente care ne așteaptă în următoarea perioadă?

PR & COMMUNICATION SUMMIT

După 14 ani de PR FORUM, evenimentul ia anul acesta o nouă denumire, care vine la pachet cu un concept ușor altfel: PR & Communication Summit.

Evenimentul își propune să livreze de această dată informații relevante pentru companii și agenții, adaptate la nevoile de comunicare ale acestora.

Așadar, pe 25 februarie fă-ți loc în agendă, căci are loc una dintre cele mai importante conferințe din anul 2021. Participarea este gratuită și te poți alătura invitaților aici.

SOCIAL MEDIA SUMMIT

,,Cum poate ajuta Social Media brandurile, dar și consumatorii?” este întrebarea la care Social Media Summit va răspunde.

Specialiști în comunicare, atât din companii, cât și din agenții, oameni de marketing, influenceri și alți profesioniști relevanți pentru domeniu vor urca pe scena virtuală pentru a ne oferi o explozie de informații și noutăți din Social Media.

Evenimentul are loc pe 10 martie și poți da un join aici.

DIGITAL MARKETING FORUM

Digital Marketing Forum este prima conferință de marketing online, iar anul acesta revine, cum altfel, decât în format digital.

Evenimentul își propune să abordeze mai mult ca niciodată zona de soluții practice, idei fresh și studii de caz, care să ajute companiile să își găsească direcția în strategiile lor de marketing.

O mulțime de insight-uri și discuții cu cei mai buni specialiști din domeniu îi așteaptă pe toți participanții la Digital Marketing Forum.

Evenimentul are loc pe 14 și 15 aprilie, iar biletele pot fi achiziționate de aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s